Yoga på jobbet

FÖRETAGSYOGA

Företagsyoga i Göteborg & Kun.gsbacka Yoga som förebyggande friskvård för medarbetare på företag & kontor

VI HAR FLYTTAT!

Du hittar oss nu på www.marizetteyoga.se

Klicka på länken ovan så skickas du vidare.

För dig som är arbetsgivare innebär företagsyoga många fördelar.

 

Ett av målen med att erbjuda medarbetare friskvård i form av yoga kan vara att öka friskdagarna på arbetsplatsen. Yogan bidrar till medarbetare som är fyllda med kraft, energi och skapar en tro på dem själva. Detta skapar förstås en bättre arbetsmiljö.

 

För den anställde innebär företagsyoga att stela muskler regelbundet stretchas/stärks och mjukas upp vilket ger effekt på mindre spänningar i axlar och nacke. Yoga motverkar stress samtidigt som den ger ett ökat välmående, förbättrar självkänslan och stärker medarbetarna, hela vägen inifrån och ut!

 

En fördel för dig som arbetsgivare med att erbjuda yoga på arbetsplatsen är att du tar ansvar för rehabilitering och arbetar förebyggande med att få friskare medarbetare. Du blir en attraktivare arbetsplats för nya medarbetare.

Det är många delar idag som gör ditt kontor till en attraktivare arbetsplats.

Nu har du möjligheten att erbjuda både yoga och massage till dina medarbetare .

 

Gruppträning kan bestå av stora eller små grupper, den kan vara öppen för alla medarbetare eller endast en utvald grupp t.ex ledningsgruppen. Många företag väljer att erbjuda one to one yoga d.v.s PT-yoga för sina medarbetare och kombinerar detta med coaching. Ett annat alternativ är kontorsyoga, ni sitter kanske i öppen miljö och behöver röra på er 1/2 tim under dagen.

 

För att boka klicka HÄR

 

 

"Efter vårt yogapass med ledningsgruppen

kör jag några av Marie´s yogapositioner flera dagar i veckan, känns kanon!"

 

- Janne SPP (Regional försäljningsledningsgrupp)