Om oss

OM OSS

VI HAR FLYTTAT!

Du hittar oss nu på www.marizetteyoga.se

Klicka på länken ovan så skickas du vidare.

 

 

GLOBAL YOGA

 

Yogan för 2000 talets människa.

Globalyogan hämtar inspiration från Iyengar yoga, Ashtanga Yoga och Kundaliniyoga och integrerar dessa tekniker i en egen stil- en balans mellan precision och flöde. Globalyoga är en utvecklande, stundtals utmanade, personlig yogaform, utvecklad av Johanna Andersson. Träna smartare, inte hårdare! Vi strävar ständigt efter att gräva djupare och blomstra bredare. Tillsammans skapar vi Global Yoga!

 

Marizette erbjuder yoga ute på företag, PT-yoga sessioner, massage och coaching för privatpersoner och ledare och håller yoga kurser.

 

 

"Tack för fantastiska yogakvällar"

- Paula & Elisabeth

 

www.globalyoga.se

 

 

Marie Martinsson heter jag som är ägare och grundare av Marizette. Mathilda arbetar som assistent. Marie, Ingo och Carina Eriksson arbetar som yogalärare. Fr.o.m våren 2018 kommer Marie erbjuda olika massagebehandlingar.

 

Min bakgrund kommer från affärslivet och de utmaningar som finns med att arbeta som ledare/chef och att ansvara för verksamheter som är i ständig förändring. Mina uppdrag har

bestått av att driva och utveckla verksamheter inom bank, finans och försäkringsvärlden.

 

Yogan började jag med för 15 år sedan då var det Ashtangayoga och Yinyoga. Yogan blev en grund att hitta styrka och ett andningsrum ifrån den hektiska vardag som är i affärsvärlden.

Numera är det yoga och samtalscoaching på min agenda. Jag är utbildad licensierad Globalyogalärare och även diplomerad PT-yoga instruktör inom Global Yogan. Jag är också en diplomerad samtalscoach enligt ICF ;standards. Andra utbildninga; coach to coach - Kjell Enhager, flertalet yogaworkshops och ledarutbildningar.

 

Jag arbetar på företag som låter sina medarbetare träna på arbetsplatsen, där har jag yogaklasser.

 

Du kan också anlita mig som personligt tränare inom yogan. Jag håller yogaklasser på Nordic Wellness i Kungsbacka, Kungsbacka ridklubb samt hos Kiropraktik i Centrum i Kungsbacka. Du ser mina nuvarande kurser under fliken kurser & klasser.

Min drivkraft med yogan är att få mina kunder att må bra, att framförallt arbeta förebyggande med deras hälsa. Numera finns det både svensk och internationell forskning som visar på yogans positiva medicinska effekter.

 

"What's less known, though, is that Steve Jobs was a pioneer in what was once a rather esoteric "mind technology" -The use of Zen mindfulness meditation to reduce his stress, gain more clarity, and enhance his creativity."

 

-Steve Jobs

 

 

Kontaktuppgifter till mig hittar du under fliken kontakt.

Välkommen!

Marie